Navštíveno 3532x

Zdravím vespolek, protoze mi nevyhovovala predchozi instalace prednich komp, ktere byly ulozeny pres mdf krouzky na dvere a hralo to pod nohy, vysky byly totalne na pi*u tak jsem koupil nova kompa opet od Hifonics a trochu si pohral s tapecakem. Prubeh montaze na fotkach:-)

20.10.2007, 15:03 |
Komba Ty voe fakt pěkný.Moc se ti to povedlo
Nechceš baterku??? ta Varta jako nic moc.....
Měl bych Ground Zero 12,3500.... pomohlo by ti to a necham ji za rozumnej peniz... je ještě v záruce.
Když tak napiš na ICQ
rocco: zatim ne, diky. tedka jsem pustil nejaky drobny do hifi takze zase neco casem....:-)
ahoj máš to moc pěkný....zrovná dělam boardy do fely taky na podobný způsob.....ale trošku jinač:-)a jak to hraje??líp jak jen z těch kroužků??

20.10.2007, 17:49 |
Zip pěkný, pěkný
a nepoznávám to některé svoje staré věci?? :-)

20.10.2007, 18:35 |
Komba Hele čimpak to máš natřený?Já jsem myslel že je to něco jako Brax,ale fakt nevim.
Je to pekné. Tie krúžky pod repro ako vyrezávaš.
no a chtelo by to taky ukostrit...
plusovej mas koukam min 35ku a na kostru ti vede original 110 nebo 16,coz je o nicem....a po ty 16ce ti jede i cela instalace auta....takze tohle mas spatne.....
Ano, chtělo by to kostru, takže jako pavel, jen mi moc nesedí směrování výšek , ale proti gustu a prodevení žádný ,,,,,
Můj subjektivní pocit je, že to hraje o 100% líp když to je nasměrované takto nahoru.
ZIP: čoveče asi jsme spolu neobchodovali....
Komba: je to brax pasta
scscar: kroužky jsem původně chtěl dělat frézkou, ale MDFka je moc hutná takže to frézka neutáhne takže klasika přímořarou pilkou....
Pavel 528: kostru doladim jak boudou nějáký škvarky:-)
jdoizo: umístění výšek na tapecáku jsem musel zachovat protože tam byly díry od původních výšek. Nechám si poradit: jak bych je měl nasměrovat pro lepší výsledek? Dostal jsem tyto domečky které jsou dost natočené a ještš jedny pro zapuštění, pokud bych použil tyto, výšky by směřovaly o dost víc ke středu auta...

21.10.2007, 13:31 |
Zip je možné, že jsem se splet a bat. svorku a zesík jsem prodával někomu jinému s feldou a Hifonics kompama
Zip:no koukam na tvuj web a asi mas pravdu:-D zesik a bat. svorku mam od tebe.

22.10.2007, 16:01 |
MaxxT cista prace :-)
wendys: Jaká byla spotřeba Braxu na ty tapece? Máš to pěkně udělaný.
Mišell: mel jsem 1,5 kg, natřel jsem nějáky drobnosti v kufru a jinak vsecko tapecaky a ty kapsy...tu pastu fakt doporucuju, skvele se s tim dela a dostanes se na mista kam bys ruzny tlumici desky horko tezko lepil, nebo i kdybys je nalepil tak tam nebudou drzet, napr ten laminat...
Dík,koncem měsíce se na to taky chystám. Nanášení asi štětcem co?
jo, štětec, naředit cca deci teplý vody a poradne rozmichat